Jump to content
The ibi Community has moved to a new platform: Please Sign In and choose Forgot Password to continue

Hi Folks, I am getting error while I am creating an adapter ...


vi .

Recommended Posts

We need more info to see if we can help you with your question.

 

 

What error are you getting

 

 

Can you reach your DB with other Mongo/JDBC tools

 

 

Have you Read The FOCUS Manual:

TIBCO WebFOCUS Adapter Administration Release 8207 November 2021

Chapter 67, Page 1659 - Using the Adapter for MongoDB

 

 

Let us know about some of those questions - screenshots are good too if youre not sure exactly what to say.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Toby for quick response

Yes was able to connect Mongo from Compass tool, I want through this manual TIBCO WebFOCUS Adapter Administration Release 8207 November 2021

I had followed every step which are suggested in the document but still I am not able to connect to Mongo db.

below is the alert screen shot which I am getting while testing the connection.

 

image.png1382653 29.7 KB

Link to comment
Share on other sites

Thanks! Your screenshot might help a lot.

As we can see, Mongo DB is using the mysql jdbc4 driver. Searching for that error message, I found some good debugging tips you could try on stackoverflow:

com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.CommunicationsException: Communications link failure

Unfortunately I dont have any specific knowledge to help you with this - but maybe the stackoverflow people do

Hopefully that article at least gives you a few things to try.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
  • Create New...