Jump to content
The ibi Community has moved to a new platform: Please Sign In and choose Forgot Password to continue

Im using a reporting object (RO) so that I can create filte...


Tim Easley

Recommended Posts

Im using a reporting object (RO) so that I can create filters for a portal. When I update the underlying metadata with new columns (DEFINE) I am unable to immediately see those new columns when editing the RO to add new filters based on the new defined column in the metadata. Seems like if I wait a while they eventually appear but I would like to know if there is something I can do to force the RO editor to refresh its cache of column names. I saved the metadata changes before editing the RO, I tried deleting browser cache, running the RO, etc.

Currently working in 8207.25 but occurs in previous versions too.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Thank you for your response Toby, that seemed to make it work.

Another thing that I noted, when I created the DEFINE column in the Table/Columns section and added the column to the Business View it did not appear until Clear Cache. However, when I create a DEFINE in the Business View it was visible right away.

Again, thanks

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
  • Create New...